Kerstactie voor en door de inwoners van Bleskensgraaf en omgeving

Kerstactie voor en door de inwoners van Bleskensgraaf en omgeving

Kerstactie! Wie kan er in deze maand vlak voor de kerstdagen wel een extraatje gebruiken? We gaan met behulp van particulieren en bedrijven die spullen sponsoren kerstpakketten samenstellen met levensmiddelen en voor de kinderen een cadeautje. Maar voordat we aan de slag kunnen horen we graag hoeveel pakketten we mogen maken.

Dus woon jij in Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Oud-Alblas, Wijngaarden of omgeving en ken jij of ben jij iemand die het financieel niet breed heeft en wel een lichtpuntje kan gebruiken? Geef jezelf, je gezin of iemand anders dan op. Stuur ons een privé berichtje via Facebook of Instagram of stuur een mail naar info@liefsvoorjoubleskensgraaf.nl. Schrijf in het bericht de gezinssamenstelling en het adres. (Zo weten we dat we geen dubbele pakketten maken)

Wij zorgen dan dat de pakketten op donderdag 22 december klaar staan en opgehaald kunnen worden, of bezorgen deze in overleg.

P.S: Met de gegevens wordt zorgvuldig omgegaan.

Ben je particulier of bedrijf en wil je graag betrokken zijn bij deze actie, graag! Stuur ons een bericht.

Reacties zijn gesloten.