Kerstactie Stichting Liefs voor jou

Kerstactie Stichting Liefs voor jou

En toen was het alweer december…! December de maand van lange avonden en gure dagen. Ook voor veel mensen een maand van gezelligheid, cadeautjes en lekkers. Helaas zijn er in Bleskensgraaf en omgeving ook meerdere alleenstaanden en gezinnen waar deze maand niet alleen maar vreugde geeft.

Stichting Liefs voor jou organiseert dit jaar opnieuw een kerstpakkettenactie. Ken of ben jij iemand waarbij de decembermaand een maand is waarbij geldzorgen een te grote rol hebben?

Woon je in Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Wijngaarden of Oud-Alblas en kan je moeilijk rondkomen? Meldt jezelf of een ander dan voor 14 december aan. Stuur een persoonlijk bericht of mail naar info@liefsvoorjoubleskensgraaf.nl
Beschrijf hierbij de gezinssamenstelling en het adres. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens die aan ons worden verstrekt.

Heel graag doneren wij, in samenwerking met diverse ondernemers en particulieren sponsors, een kerstpakket voor onze naasten dichtbij. De pakketten worden in de week voor kerst bezorgd.

Deel dit bericht gerust verder! Als u een financiële bijdrage of praktische donatie kunt missen… warm aanbevolen! Stichting Liefs voor Jou heeft een ANBI-status en donaties zijn fiscaal aftrekbaar.

Hoeveel lichtpuntjes kunnen wij dit jaar aansteken?

Reacties zijn gesloten.